Selecteer een pagina

WAAR?

Wij komen naar U toe . . . Samen met u maken wij van uw eigen feestlocatie het theater. Bij u thuis, in de woonkamer, in de tuin of bij een partycentrum.
Maak uw wensen bekend en samen kijken we naar de mogelijkheden. Een muzikaal-komisch optreden op het podium van een half uur? Of een uur? Met een op maat geschreven lied? Ontvangst-act?

Ontvangst-act

Naar wens worden uw gasten op een gastvrije, ludieke, Vreemd(e) manier ontvangen. Het Duo zorgt er al improviserend voor dat de sfeer al vanaf het begin ongedwongen en ontspannen is.

Op het podium

Een muzikaal-komisch interactief optreden waarbij wij voor, tussen en vooral met uw gasten spelen. Vreemd maakt daarbij, met de juiste timing, gebruik van hun flexibele kapstok waar ze alles aan ophangen: muziek, zang, persiflages, typetjes.

En dat alles met maar één doel:
samen met de gasten supermomenten beleven tijdens uw feest.

Dankzij Duo Vreemd een fantastisch bruiloftsfeest gehad afgelopen zondag in onze achtertuin. Veel leuke reactie’s van de gasten gehad voor het originele idee. Dank je wel mannen!!!!!!

Astrid en Ger

Duo Vreemd wat waren jullie geweldig. De variatie, het inspringen op dingen die ter plekke gebeuren en de volle overtuiging zorgen voor een geweldige avond. Ik zal jullie zeker onthouden als super-act voor ooit een ander feestje.

Kristel

Wilma GiesenMede dankzij jullie is ons teamuitje geweldig geslaagd. Ik heb de gaten in mijn sokken gelachen. De foto’s zijn de stille getuigen. Mede namens de collega’s, hartelijk dank Martin

Ik was gisterenavond op het personeelsfeest van de politie Brabant ZO. Heb erg genoten van jullie voor het optreden van Jan Smit en daarna in de theaterzaal. Ik was al langer maar nu nog meer fan van jullie.
Wilma

Ja, IK WIL DIE TWEE.

Wij willen ook!
Bij uw feest, bijeenkomst, tonpraatavond, bedrijfsopening.
Neem snel contact met ons op.

BEL 040 283 70 53
of klik hieronder en vul het  aanvraagformulier in.

Muziektejater Vreemd VOF
Hoekstraat 44 | Nederwetten (gem. Nuenen C.A.)
T: 040 283 70 53 | email: 
info@duovreemd.nl

© DuoVreemd  2019  |  Webverdorie  |  Privacy Policy